Quin serà el millor criteri per contractar al nostre administrador?

Si la seva comunitat ja té contractats els servies d´un administrador extern, ja sabrà el que suposa per a vostè el cost en concepte d´administrador. Parlo tan sols del cost en concepte d’administració, no a la quota general mensual amb la qual vostè contribueix a les despeses generals de la comunitat.

Els preus poden variar segon la ciutat, el barri, el número de propietaris, la composició de la comunitat, etc. però habitualment el rang es mou entre els 4 i… i els 6,…€ al mes per propietari.

Amb aquesta dada crec que el preu no és el factor de referència principal més adequat a l´hora de contractar al nostre administrador. En termes absoluts no hi ha marge de millora substancial.

Per fer un bon procés de contractació del nostre administrador ens hem d´armar amb un bon seguit de preguntes de forma que amb les seves respostes ens puguem fer una idea del grau de confiança que podrem dipositar en aquella persona o empresa en el seu conjunt.

04_Cuota_03

Si ens focalitzem únicament en el preu, pot ser si que aconseguirem un preu molt baix, però si finalment la persona contractada, el custodi dels nostres assumptes no fa el que ha de fer per nosaltres, el preu a pagar serà alt.

Si aconseguim una quota molt baixa però estem desatesos, la nostra quota finalment no deixarà de ser un regal per no res.

Si la quota és molt baixa serà habitual que els serveis prestats no siguis els adequats o bé s´acabi assumint atribucions que per limitacions i delimitacions de la nostra pròpia formació estan més enllà del nostre coneixement. En aquests casos el consell donat no serà l´adequat o bé pot haver la temptació de trobar compensacions addicionals perdent d´aquesta forma la independència en l´àmbit d´actuació professional. El resultat final a una situació com la descrita es pot suposar com serà.

A l´hora de contractar al nostre administrador, i aquest és el nostre parer particular, em de procurar mesurar el grau de confiança  que podrem dipositar en aquella persona i això, com sempre que parlem en aquests termes, no és una tasca qualsevol.

Nota aclaridora:

Voldríem aclarir que a l´utilitzar el terme “administrador” es fa referència a una figura professional, tant de dona com d´home, en genèric.

Volem pensar que no hi haurà persones que identifiquin una voluntat de benefici de part per qüestió de gènere en aquest escrit per aquesta utilització.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .