RD 1/2013, discapacitat, mobilitat. Què implica?

Des del passat dia 04 de desembre de 2017 està vigent el RD 1/2013 anomenat “Ley General de los Derechos de las Personas con Discapacidad”. Fa referència a diferents situacions i entorns i una d´elles són les comunitats de propietaris.

És una norma que està pensada per beneficiar-nos tots, per que sense tenir presents els factors que la fonamenten en origen, l’edat en si mateix ja ens comporta limitacions en les nostres capacitats.

abandoned-architecture-building-1246078

El que sí que implica aquesta norma es que les actuacions que d´ella se´n deriven generalment hauran de ser finançades amb recursos propis de la comunitat. Subvencions?… pot ser però si hem de ser pràctics, d´entrada no comptarem i menys si es tracta d´una actuació d’urgència.

La implantació d´aquesta norma, tot i tenir com a finalitat un bé comú pot ser un camí no del tot confortable. És per això que us aconsellem planificar-lo amb temps i fer-lo amb els companys de viatge adequats.

En cada cas la solució serà diferent i caldrà poder prendre decisions amb relació a informació d´alta qualitat. El com obtenir aquest nivell d´informació serà el contingut d´una pròxima publicació.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .